mycomputer.BG

Зверство: Пиянска компания запали мъж, заряза го да гори

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2070 | Брой коментари 0
10:01 05.05.2021

Зверство беше извършено в Павликени посред бял ден – 47-годишен мъж беше запален и захвърлен на тротоара в безпомощно състояние. По предварителна информация Георги системно е бил подлаган на тормоз и то много преди ужасяващата случка, разиграла се в навечерието на Великден, предаде bTV.

Предполага се, че до посегателството се е стигнало след запой на компания, но подробности не се съобщават. Известно е само, че предполагаемият подпалвач също е пострадал от пламъците.

Самият Георги е с почти 40% изгаряния, настанен е в „Пирогов“, а днес му предстои тежка операция.

Оказва се, че мъжът не е бил здравно осигурен. Двама бизнесмени от града обаче, пожелали анонимност, са платили сумата на осигуровките 5 години назад.

„Георги е давал кръв за различни случаи през годините. Помага за каквото го помолят, работи, където го помолят. Винаги е добър, усмихнат, малко наивен, но изключително добър човек“, разказа Марина Ангелова, чийто баща открива Георги в безпомощно състояние.

Междувременно в Павликени започна кампания по набиране на средства за лечението и възстановяването на пострадалия мъж./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени