Lotus homes

Здравка Евтимова се включи в празник на буквите в ОУ "Св.Иван Рилски"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.05.2021 | Прочитания 351 | Брой коментари 0
10:35 04.05.2021

Поредица от празници на буквите се отбеляза във всички пет паралелки в І клас на ОУ „Св. Иван Рилски“ през месец април 2021 година. Родителите се включваха в събитията онлайн  и се запознаха с уменията на децата се да бъдат прилежни и успешни ученици, които вече умеят да четат. Директорът на училището, г-жа Вера Даскалова, връчи грамоти „Вече мога да чета“ на първокласниците.

Гост на тържеството в І „а“ клас беше г-жа Здравка Евтимова, известен писател  от град Перник, автор на творби, публикувани в 30 страни по света, носител на национални и международни награди, представител на най-новата българска литература. Г-жа Силва Младенова беше подготвила за прочит от своите възпитаници - младите четци, няколко откъса от нейни разкази. В отговор сладкодумната писателка подари книги на всяко дете и като орисница нареди пъстра палитра от пожелания, които за всяко дете бяха различни. Децата бяха впечатлени от срещата си с г-жа Евтимова и обещаха книгите и науките да бъдат техен спътник. Поздравиха с песни на своя празник, играха на интерактивни образователни игри и увериха гостите и родителите си, че ще се стараят да бъдат отговорни и успешни хора.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени