mycomputer.BG

Засилен контрол по време на празниците

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 773 | Брой коментари 0
11:18 06.12.2012

 

 

 

Призив към студентите, гостуващи на територията на пернишка област за бдителност, отправиха служителите на ОДМВР - Перник, както и подсетиха да не се оставят багаж и лични вещи без надзор.

В дните преди студентския празник полицията е планирала конкретни мерки за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и безопасността на движението по пътищата.
 

Засилено присъствие на полицията ще има в районите на заведенията,хотелите, ресторантите, като също така ще бъдат провеждани срещи с ръководствата на охранителните фирми, които също да бъдат по-стриктни.

 Засилен контрол се осъществява съвместно с участие на служители от  ОУПБЗН и със съдействието на Агенция „Митници”, НАП, Инспекцията по труда и др. за проверка на местата, където студентите ще празнуват. В Пернишка област тържества ще се провеждат в 6 ресторанта и 2 хижи, които ще бъдат инспектирани детайлно.

 Също така пътните полицаи строго ще следят за превишена скорост, шофиране от неправоспособни или употребили алкохол шофьори, техническата изправност на автомобилите.С помощ от страна на управителите на  заведенията и ръководителите на охранителните звена ще се договорят превантивни мерки, намеса  и бързо уведомяване на полицията в случаи на опити за шофиране от явно пияни водачи.

От  “Пътна полиция” отново призовават водачите да не сядат зад волана след употреба на алкохол, без свидетелство за правоуправление или ако автомобилът е неизправен

 

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени