mycomputer.BG

Весела Барбукова купува таблети на всички ученици в Земен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 488 | Брой коментари 0
09:47 14.11.2020

Всички ученици от Земен, които са на дистанционно обучение ще получат нови таблети от Весела Барбукова. Тя е дъщеря на кмета на Земен, който в момента се бори с ковид.

Ето какво написа тя в социалната мрежа:

„Приятели, земенчани, ковид е сред нас, в моето семейство включително. Моят баща, който е кмет на община Земен от 20 години, сега е в болница и  се бори с коварната болест. Но преди избора му, бе дългогодишен учител, а в последствие и директор на Земенската Гимназия Св.Св. Кирил и Методий.  Днес се взе решение учениците от 5 до 12 клас да преминат  на он-лайн обучение. Баща ми е буквално съсипан от това, знаейки, че повечето от децата нямат технически средства за това. Ето защо дарявам 58 таблета на всички ученици, които са на дистанционно обучение. Ще се разберем с директорката  Albena Ivanova как да доставим устройствата до всяко дете по най- правилния начин. Ще получат таблети всички деца от 5 до 12 клас, независимо дали имат други устройства или нямат. Не мога да ги деля. Поръчала съм. Мисля, че другата седмица ще се справя с доставката / то и това се оказа, че не e толкова лесно в тази чума/!

Да спасим бъдещето!

Да спасим вьзпитанието на децата! „

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени