Lotus homes

Валя Маркова-член на съдийската комисия при БФХГ: „Впечатлена съм от перфектната организация на турнира в Перник“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 728 | Брой коментари 0
14:43 01.05.2021

„За първи път съм тук в Перник, на този турнир. Много съм впечатлена от многобройното участие, което означава, че имате уважението на цяла България. Впечатлена съм  и от перфектната организация. С толкова много деца, наистина е много трудно да се организира  такъв турнир.

Постарали са се домакините възрастите да са разнообразни от най-малки до най-големи и категориите, индивидуални, двойки, тройки , ансамбли. Включили са много деца, което е много важно за подготовката на всеки един клуб, имайки предвид обстановката, че миналата година нямаше състезания, смятам ,че всички са много доволни.“ Това каза днес преди започването на втория ден от  МТ по художествена гимнастика “Кракра къп“ главният съдия на турнира -Валя Маркова.

 Състезателният ден започна със съдийска  конференция, след което на килима представиха своите съчетания с въже, топка и без уред девойки младша възраст до 10 години. Гимнастички от цялата страна показаха грация, финес, техника, артистичност и перфектно владеене на уредите. Пернишкият клуб отново се представи достойно като двете представителки на „Виктория“ Перник в категория  А - Сияна Борисова и Магдалена Топалова заслужиха призовите места. Турнирът продължава с изпълнението на други възрастови групи, официално откриване и връчване  на приз „Райна Афионлиева“.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени