mycomputer.BG

Възрастен мъж оставен насред пътя от самозабравил се шофьор! Вижте какво направиха перничани!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 17.11.2020 | Прочитания 457 | Брой коментари 0
21:15 17.11.2020

Перничани били хора без сърца, забравили сме били какво е човечност! Да, ама не! Доказаха го всички, които за минутки станаха  съпричастни с историята на възрастен мъж.

Мъжът искал да пътува  по линията   Перник-Кошарево, за да занесе хляб и лекарства на трудноподвижната си съпруга. Но бил едиствен пътник и шофьорът решил, че за 3,80 лева не може да си троши бусчето дотам!

Ето какво написа в социалната мрежа Nadi Asi: „Простотията край няма!!! Шофьор отказал на пътник да го закара Перник-Кошарево в 19.20 часа. Безобразие не ли е последният бус за Кошарево  да му откаже да го качи, тъй като бил само един пътник. С думите аз да не съм ти Такси за 3.80 лева и не може да се прибере да си отнесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга“.

За минутки хората намериха  решение на проблема на възрастния мъж. Млади хора веднага предложиха да го закарат! Мирослав Александров  беше категоричен на петата минута: „Тръгвам, ще го закарам“! Да помогнат предложиха и жени! Важното е, че човекът ще заспи спокоен тази вечер и ще продължи да вярва в доброто!

Браво, перничани!

Б.а - Искрено се надяваме постъпката на шофьора да не остане ненаказана!

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени