Lotus homes

В помощ на абонатите на "Топлофикация" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 711 | Брой коментари 0
09:56 30.11.2020

Топлофикация Перник публикуваха кратко упътване, с  което да ориентират абонатите си с попълването на данните за самоотчет.

„Модулът за самоотчет е с интуитивно и лесно за употреба меню. Вярвам, че всички бързо ще свикнат с самоотчета и попълването ще отнема само няколко минути“ – заяви директорът Ясен Кацаров. Функционалността е достъпна за абонати с топлинен счетоводител Топлофикация Перник.“.

От Дружеството обясняват, че е необходима регистрация на сайта на Топлофикация Перник с абонатния номер на всеки клиент. Задължително е и при първоначалното входиране на данните да бъдат попълнени и номерата на уредите за дялово разпределение.

„Някои абонати имат трудности да достигнат до номера на всеки уред. На сайта сме качили снимки на уредите с описание, за да ги улесним. Фабричният номер на водомера за топла вода се състои от 6 до 9 цифри“ – уточни Ясен Кацаров.

След направената регистрация в дните, когато отчетът трябва да се извърши по график, абонатите е необходимо да влязат в профила си и да кликнат на бутон „Самоотчет“. На страницата ще излезе списък на всички уреди, които вече са въведени, като до всеки има поле за попълване на месечните показания.

„Ако имате нужда от допълнителни инструкции, моля да се свържете с Топлофикация Перник на 0700 500 20 или на e-mail: office@toplo-pernik.com .

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени