mycomputer.BG

Успех, деца! Малки грации показват красота и спортни умения в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 30.04.2021 | Прочитания 460 | Брой коментари 0
09:11 30.04.2021

Над 500 са участничките от 15 клуба  ще покажат своята класа  в третия международен турнир по художествена гимнастика „Кракра къп“, който се откри тази сутрин в Перник. Домакин на турнира е  СКХГ “Виктория“   с  председател Виктория Велинова. Надпреварата се осъществява и със съдействието на община Перник.

В първия състезателен  ден ще участват най-малките гимнастички,  родени  от 2013 до  2017 година, ансамбли от всички възрастови групи и девойки младша възраст , категории В и С.

Всички участнички в турнира ще получат предметни награди. Класиралите се на призовите три места ще бъдат удостоени с медали. Грамоти ще бъдат дадени на заелите първите осем места в съответните категории. Организаторите са подготвили и 15 специални награди - мис "Елегантност", мис "Танцувалност", мис "Дълъг крак", „Мини мис“ и др. Ще бъде връчен и приз за най-перспективна състезателка и „Мис Кракра къп“.

Главен съдия на третия международен турнир по художествена гимнастика „Кракра къп“ е Валя Маркова , а секретар Ели Докузанова.

 

Десетчленно жури с главен съдия Валя Маркова ще оценява изпълненията. Състезанието ще бъде без публика. Турнирът ще продължи два дни. Заради пандемията от коронавирус не са допуснати участници от чужбина, има само една китайка, живееща в България.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени