Lotus homes

Този мразен от шофьорите знак изчезва! Промени в движението от утре!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.08.2020 | Прочитания 1042 | Брой коментари 0
10:01 05.08.2020

От утре безспорно един от най-мразените от шофьорите на Перник знак отива в боклука! Става дума за знака, който забраняваше завиване на дясно на светофарите при „Кауфланд“ в центъра на града. За идващите от центъра посока болницата.

От утре завиването в дясно ще бъде разрешено. Забрана ще има само за тежкотоварните автомобили

„Много сигнали имаше досега за нарушения при движението. Шофьорите с право негодуваха, заради техни колеги, които „задръстваха“ колоната. Сега ситуацията ще е различна. Има и промени по продължение на движението на улица „Стримон“. Улицата, която продължава до велоалеята ще е с предимство.  За идващите от „Твърди ливади“ ще има знак стоп! За всички промени ще се поставят надлежните знаци, които шофьорите да спазват“ сподели Кристиян Иванов, който работи приоритетно  по организацията и безопасността в общината.

Така поредното недоразумение из пернишките улици се поправя. Скоро ще пишем и какво още предстои да се случи в „борбата“ за по-нормално движение из града. За пешеходци и автомобили.

 

Във връзка със стотици сигнали на граждани община Перник започва и подмяна на много знаци в града. Там където движението не е регулирано, за да улесни максимално водачите и пешеходците, ще бъде създадена нова организация.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени