Lotus homes

Топлофикация Перник въведе електронен самоотчет

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 350 | Брой коментари 0
09:31 17.11.2020

С грижа за здравето и безопасността на абонатите, Топлофикация Перник въведе електронен самоотчет

„За да са коректни сметките за потребената топлинна енергия и за да предпазим нашите клиенти, решихме да им предоставим вариант за електронно попълване на данните от уредите. В тази криза трябва да сме гъвкави и да създаваме повече възможности да си свършим работата от разстояние“. – обясни инж. Диана Мечкарска, Ръководител отдел „Координация и контрол на ФДР и пласмент“ в Топлофикация- Перник.

На сайта на Топлофикация Перник е качена подробна информация за различните типове водомери с обяснение кои данни трябва да бъдат въведени при отчета. Инж.Мечкарска разясни, че при попълването на показанията на водомерите електронно трябва да се посочат само черните цифри, които са реално потребените кубици.

Представителят на Топлофикация Перник направи важно уточнение, „Подадените данни подлежат на проверка от служител преди да бъдат подадени за фактуриране. При несъответствие с обичайната консумация, запазваме правото си, да се свържем с абоната за доуточняване“.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени