mycomputer.BG

Тема с продължение: За бездомните кучета в Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.08.2020 | Прочитания 701 | Брой коментари 0

снимката е илюстративна
08:20 03.08.2020

Кметът на Батановци Радослав Петров  определи като скалъпени обвиненията, които отправи към него Аделина Александрова . Александрова  го обвини в куп нарушения,  свързани с работата му по справянето с проблема с бездомните кучета.

„При мен има няколко жалби и две медицински на ухапаното дете и на още една жена. Родителите на детето съдят общината. Това не е измислено.“ – поясни още кметът.

В социалната мрежа също има голяма подкрепа към действията на кмета от страна на батановчани. Ето някои от коментарите:

-Аз съм майка на дете пострадало от ухапване на бездомно куче в Батановци ! Раните минават, но страха остава трайно, а може и завинаги. Не взех участие в поста и коментарите на " г-жа Аделина" и псевдо защитниците.Проблема е от години!  Алармира се от години за проблема с пуснатите кучета и няма решение. Сега когато г-н Петров се е заел, да реши проблема, става неудобен на дадени хора. Който се облагодетелстват от бездействието на власт имащите до сега. Не ни заплашвайте! Не ни е страх от драсканиците Ви!

-Глупости,абсолютни глупости!!! Моята баба има рана от ухапване на крака,която не може да се затвори няколко месеца вече! Кмета се опитва по всякакъв начин да уравновеси нещата и да намери решение на проблема,но то явно никога няма да е достатъчно на няколкото лелки,дето си мислят,че спасяват кучета като ги хранят покрай кофите!!! Не уважаеми,това не е решение! Браво на кмета за реакцията!
Дори вкъщи да си ги прибере пак ще се хванат за нещо тези псевдо спасители!

-Подкрепям кмета, несмея по тъмно да изляза до приятелката ми, въпреки че само през лятото си идвам , трябва да се приберат някаде!

Б.а. В коментарите на батановчани, няма нито един, който да се съгласява с написаното от Аделина Александрова. Всички са единодушни, че проблемът го има и трябва да се реши

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени