Lotus homes

Старши комисар Димитър Попов към полицаите: Приветствам ви за достойния избор да служите на гражданите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 345 | Брой коментари 0
08:23 08.11.2020

На 8 ноември, Архангеловден, българската полиция отбелязва своя празник. За първи път празникът на българската полиция се чества на 21 ноември 1924 г. (ст. стил св. Архангел Михаил). Прекъснат е след 1943 г. По предложение на Националния полицейски синдикат през 1994 г. църковният празник Архангеловден - 8 ноември, е обявен за празник на Националната полиция. С Решение 38 на Министерски съвет от 29 януари 1999 г. църковният празник св. Архангел Михаил е обявен за Професионален празник на служителите от Национална служба "Полиция" на МВР.

Директорът на ОДМВР-Перник старши комисар Димитър Попов с поздравителен адрес към полицаите по случай празника.

 УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 От името на ръководството на ОДМВР – Перник и лично от мое име най-сърдечно Ви поздравявам по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември! Денят на Св. Архангел Михаил олицетворява битката на силите на доброто за постигане на ред, законност и справедливост. 

В дните, изпълнени с трудности и рискови ситуации се възхищавам на високия професионализъм, всеотдайност и себеотрицание, с които изпълнявате служебните си задължения.

С цялото си уважение, признание и яснота за усилията, които полагате в тежкото си ежедневие, Ви приветствам  за достойния избор да служите на гражданите на Р. България.

Желая на Вас и семействата Ви здраве, късмет, удовлетвореност от постигнатото и много бъдещи успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени