Lotus homes

Станислав Владимиров: Нямаме какво да крием от перничани! Нито от партийните централи в града!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2796 | Брой коментари 0
14:25 24.11.2020

Цялата дейност на новото ръководство на община Перник от миналата година досега е открита и не е отказана информация на никого. В тази връзка до няколка часа финансистите на общината ще изготвят отговор на въпросите на Демократична България – Перник, поставени в нарочна позиция – така кметът Станислав Владимиров коментира  за ПЕРНИК НЮЗ  искането на Демократична България да им се отговори откъде идват увеличените разходи от лихви във финансовия отчет.  ПЕРНИК НЮЗ е публикувал позицията на партийната структура.

На пръв прочит може да се напомни и на писалите тези въпроси, че само лихвите към изплатения дълг към Топлофикация, необслужван от години, бяха над 400 000 лева.

„Към всички доставчици, с които сме започнали да чистим стари задължения сме коректни. И се разплащаме редовно, според договорките, които сме постигнали. Всеки иска да получи възнаграждение за свършена работа. Хората разчитат на тези средства. Но да не бъда неточен няма да коментирам цифрите, преди да са изготвени точно от специалистите в общината." - каза кметът.

Владимиров беше категоричен, че не приема позицията на десните като лична нападка. В крайна сметка до редовните избори има малко време и всяка партия търси своята ниша. А в дясното пространство на Перник такава има.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени