mycomputer.BG

Социалисти от Перник "напират" за стола на Нинова

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.08.2020 | Прочитания 746 | Брой коментари 0

сн.архив
14:06 04.08.2020

Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов, заяви на пресконференция на "Позитано" 20 лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП обяви, че от 12 август тя излиза в отпуск заради вътрешнопартийната предизборна кампания.

На старта на официалното начало на предизборната кампания в соцпартията Нинова обяви, че основният й опонент Кирил Добрев не е алтернатива в БСП. Тя призова за предсеател да се кандидатират и основните представители на вътрешната опозиция Сергей Станишев, Михаил Миков, Георги Гергов, Георги Пирински и Атанас Мерджанов, които имат номинации от местните структури.

52-ма са номинираните за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието.

Галина Василева (Перник), Ирина Михайлова (Перник), депутатите Красимир Янков и Валери Жаблянов /който също се свързва с Перник/, както и Георги Тодоров (Бургас) са подали декларации, че ще участват в избора на председател, обяви Нинова. Кирил Добрев не е дал отговор засега. Нинова още отбеляза, че до 6-ти август, когато изтича срокът да се подаде съответната декларация, има още време. /Епицентър бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени