mycomputer.BG

София Георгиева с вяра и добро търси съмишленици! Село Зидарци най-сетне да има свой храм!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.11.2020 | Прочитания 927 | Брой коментари 0
09:59 08.11.2020

Години наред строежът на православен храм в село Зидарци  стои в графа „недовършен“. Години наред познати и не дотам познати личности от обществения ни живот, политици, обещават да помогнат този храм да отвори врати. Засега всичко е само обещания.

Обещания, които може да се реализират в близко бъдеще.  „Синият талисман“ София Георгиева  взема присърце каузата и решава да посвети на нея огромна част от времето си. И наред с търсенето на подкрепа от познати и непознати дава и своя принос.

„Във време, в което имаме най-силна нужда от вяра ви предизвиквам да направим едно добро дело за жителите на родното село на дядо  ми, с. Зидарци, Пернишко.

Този храм се строи десетилетия и мнозина плебеи ръсеха щедри обещание преди политически избори.

Миналата година издадох втория  си албум "Пътят към теб". Поради стеклите се обстоятелства не успях да го представя концертно. Този албум е създаден с много любов и вяра. Всеки, който иска да го закупи срещу 15лв ще бъде вписан като дарител за храма. Аз подарявам "Пътят към теб" на Бог с вярата, че той ще ни пази и закриля в тези времена.“ – споделя София.

Всеки, които иска да направи дарение чрез музиката на София може да се свърже с нея, както и на страницата на храм „Успение Богородично“ с. Зидарци.

До дни се очаква да бъде открита  и сметка, по която всеки може да даде своята лепта.

Вече има хора, които са закупили албума на София и средствата са отишли за благородната кауза. Даниела Кузманова също се включи, споделя певицата

Перничанката вече се е срещнала и с кмета Станислав Владимиров, който е подкрепил идеята за храма. И е обещал съдействие според възможностите на институцията.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени