Lotus homes

След съвета: Борисов няма да подава оставка до изборите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 798 | Брой коментари 0
14:28 06.08.2020

 

Правителството остава, премиерът също няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет. Това обяви пред Нова телевизия Валери Симеонов, който тази сутрин участва на коалиционен съвет при премиера.

„Министър-председател остава Бойко Борисов. Няма други варианти пред нас. Имаме работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт", категоричен бе Симеонов.  Той добави, че няма вариант за оставка през септември.

„Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока борбата с битовата престъпност, повишаване на пенсиите, подобряване на социалните услуги и стандарта на живот. Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се подготвят за тях", посъветва лидерът на НФСБ.

Вчера премиерът Бойко Борисов обяви, че е готов да подаде оставка, но правителството трябва да остане и допълни, че ще обсъди варианти с коалиционните си партньори.

"Готов съм по всяко време да си тръгна, правил съм го, не искам по никакъв начин да има напрежение", заяви той пред националната конференция на ГЕРБ в София вчера./Кмета бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени