Lotus homes

Скучно ви е затворени вкъщи - ето няколко продуктивни идеи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 457 | Брой коментари 0
11:14 03.11.2020

Коронавирусът отново се вихри с пълна сила. Все повече държави повтарят сценария от пролетта, когато наложиха ограничителни мерки, с които затвориха вкъщи милиони по света.

Какво да правите по време на социалното дистанциране, което налага да прекарвате цялото си време у дома. Ето няколко идеи:

Коледа е толкова близо. Празникът, който няма как да не ви донесе настроение и да ви откъсне от тежката реалност, с която сме принудени да се борим. Дали ще прекараме Коледа с близките си или не, то това не пречи да се запасим с подаръци и да се впуснем в едно онлайн пазаруване. А след като помислим за роднини и приятели, идва време да и за украсата на дома. Свободни и затворени вкъщи - какво по-хубаво от това. Идеална възможност, за да създадем сами коледната декорация. Грабвайте ножиците и се захващайте да творите. Ако все пак тази идея не ви е допаднала, вижте следващата.

Все не ви остава време да научите някой нов език. Точно сега времето не може да ви бъде оправдание. Грабвайте речниците и използвайте времето си вкъщи, за да се обогатите и да откриете нови възможности като научите нов език. Така ще откриете нови приятели по света, нови възможности за работа и ще станете поне едно ниво по-интелигентен.

"И тази година не успях да се запиша на този курс" - тези думи няма как да не сте ги чували от свой близък или пък самите вие да ги мислите. Онлайн вече може всичко - да се запишете на курс по... всичко - рисуване, маркетинг, уроци по математика, дизайн, фотография, готвене и какво ли още не. Потърсете дали вашите интереси може да ги превърнете е приятно и безопасно занимание през екрана.

Като стана въпрос за готвене. Научихте ли поне базови рецепти при първото затваряне заради коронавируса. Ако не сте, вече нямате оправдание. Направете го сега. Станете кулинарен факир.

Сезонът се смени, а вие вероятно все още не сте подредили гардероба си. Крайно време е да спрете да подмятате дрехите си, време е да се въведе ред. Ето още една идея, за да не скучаете.

Последен опит - всеки познава себе си най-добре, затова просто седнете и помислете. Как да извлечете ползите от поредното затваряне вкъщи.

DarikNews.bg

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени