mycomputer.BG

Скандален документ разкрива безхаберието на ДАНС и прокуратура за водната криза!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 07.02.2020 | Прочитания 1434 | Брой коментари 0
16:02 07.02.2020

Скандален документ, който публикуваме разкрива безхаберието на ДАНС и прокуратура за водната криза в България, която остави хиляди българи без вода. Оказва се, че още на 25.05.2019 г.

 Димитър Куманов представляващ сдружение „Балканка“ сигнализира с подробен сигнал за куп престъпления свързани с източването и замърсяването на язовирите с питейна вода. От сигналът се разбира, че поради бездействието на държавата на сдружението се налага със собствени сили да спаси София от катастрофален воден режим. В сигналът подробно са описани всички последствия, които ще настъпят ако не се вземат спешни мерки. Днес виждаме резултата от бездействието на прокуратурата и ДАНС, което се изразява в безводие и екологична катастрофа.

Циничното поведение на институциите е гарнирано с благодарствено писмо от ДАНС до Димитър Куманов, което можете да прочетете и да се убедите, че вместо наистина да предприеме сериозни действия институциите начело с главния прокурор и ДАНС са неглежирали ситуацията./ otupor.com

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени