Lotus homes

Шампионска среща в кабинета на кмета Владимиров

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.06.2021 | Прочитания 509 | Брой коментари 0
14:31 14.06.2021

Кметът на Община Перник Станислав Владимиров се срещна със световния шампион по борба Иво Ангелов и легендата на българските щанги Йото Йотов, които представиха  вицерепубликанския шампион по борба за мъже Борислав Василев.

Борислав, който е на на 21 години е от пернишкото село Богданов дол, а негов личен треньор е Марио Доцин. „Изключително сме доволни от представянето на Боби“, каза Иво Ангелов. Той заяви, че ръководството на клуба е поело курс съм привличане на перспективни състезатели от Перник, които да продължат традициите на борбата в града ни. „За Перник е голям успех да има вицешампион при мъжете, но ще продължаваме да работим, за да можем скоро да имаме и нов шампион“, каза още Ангелов.

Кметът Владимиров поздрави младия борец и заяви, че общинската администрация ще продължи да подпомага спорта в Перник. На срещата бе обсъден и ремонтът на зала „Дружба“, който продължава.

 

 

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени