Lotus homes

Шампион по борба изхвърли булката от сватбата им

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 713 | Брой коментари 0
07:59 23.08.2020

 Страхотна драма се разигра на сватбата на двукратния световен шампион по свободна борба Заурбек Сидаков.

В разгара на тържеството във Владикавказ, за което младоженците платили над 8 милиона рубли, 24-годишният руски национал получил смущаващи клипчета. От тях Заурбек научил, че любимата му Мадина (25) му е изневерявала и в миналото е била момиче на повикване.

Когато научил тези срамни подробности, Сидаков хванал булката за косата и я изхвърлил от ресторанта, а после рухнал на колене и заплакал пред очите на всички 500 гости. Преди това борецът и избраницата му изглеждали на върха на щастието, позирали за снимки с гостите, а Мадина държала в ръцете си огромен букет малинови рози.

Според „Експрес газета“ на видеата, които открил в телефона си, капитанът на националния отбор по свободна борба видял ослепителната брюнетка в обятията на любовника й. Според обкръжението на красавицата тя отдавна имала роман с 62-годишен милионер.

Отмъщение

Именно неговата законна съпруга и майка на двете му деца осъществила подлото отмъщение и развалила празника. Съсипаната булка дори е опитала самоубийство и си прерязала вените, но била навреме закарана в болница. Роднините на унизения осетинец пък го изпратили в родния му край, за да се справи с болката.

Сидаков е родом от Беслан и дори се намирал в окървавеното от терористи през 2004 г. училище №1, но бил сред евакуираните деца. Много обаче от неговите приятели и съотборници били държани като заложници, намирайки смъртта си.

Сега близките на Заурбек се опасяват, че той може да прекрати кариерата си на тепиха. Тепърва с Мадина му предстои развод, тъй като злощастните събития се разиграли, след като двамата били подписали в гражданското. „Грешката му беше, че избърза със сватбата, защото познаваше момичето едва от април, докато то разхождало кучето си по улиците. Заур непрекъснато е по състезания и лагери, а изведнъж – неочаквано свободно време, от което се възползва, за да се ожени“, разказаха запознати пред руските медии./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени