mycomputer.BG

Румен Петков в Перник: Нека всички подкрепят протестите против позорното управление

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 458 | Брой коментари 0
14:31 15.07.2020

ПП АБВ призовава гражданите да подкрепят протестите против позорното управление. Да се премахнат двойните стандарти. Да  гарантират по-доброто утре на себе си, на децата си, на родителите си – това каза в Перник председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той участва в пресконференция на партията в Перник, на която участва и областният лидер Петър Първанов. 

Според Петков краят на това управление е необратим, въпрос на време е.

Критиките на Петков към кабинета Борисов са в няколко направления, включително и по провала на кризата с коронавируса. Политиката по овладяване на кризата с пандемията е пълен провал. Никой не може да каже по какви критерии месеци наред НОЩ въвеждаше мерки и отменяше мерки. На нашето искане да ни се дадат протоколи как са взимани решения за отделни ограничения ни беше отговорено, че подобни решения не са документирани. Кой тогава ще носи отговорност за всичко, което преживяха хората в тези месеци – попита още Петков.

Лидерът на АБВ за пореден път каза, че кризата в Перник е доказателство за двойния аршин с който се мерят нарушенията от прокуратурата. Толкова месеци има само един застрашен от съд – министъра на екологията. В същото време никой от местното ръководство не е подведен под отговорност.

От своя страна председателят на АБВ в Перник Петър Първанов за пореден път напомни, че партията му от месеци говори и настоява да се реши проблема с язовир Раянци. Защото само така ще се избегнат всякакви водни кризи в бъдеще. Първанов беше категоричен, че тръбата от София не само, че се оказа много скъпа, но и не може да изпълни предназначението си. Тя беше ползвана само два месеца, а сега се оказва, че част от нея е незаконна – защото е построена върху частни имоти. Първанов каза още, че последиците от строителството на тази търба сега се възстановяват от общината и от АПИ. 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени