Lotus homes

Призив: Да почистим и освежим стадион “Металург”

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 241 | Брой коментари 0
09:42 27.04.2021

Футболен клуб „Металург”, съвместно с Кметство Изток организират инициатива за почистване и освежаване на стадион „ Металург”. Събитието ще се проведе два последователни дни - 8 май

/събота/ и 9 май/неделя/ от 9:00 часа на стадиона. Със съдействието на магазин “МАЛ-МУК" и ICE-VAPЕ ще бъдат осигурени червена и синя боя за боядисване на оградата, четки, ръкавици и чували.

ФК „ Металург” и Кметство Изток канят привържениците на отбора, състезателите от школата, заедно с родителите им, и всички граждани, които обичат спорта, да заповядат на стадиона и да помогнат.

“Стадионът е част от историята на нашия квартал. Много се зарадвахме на тази инициатива, която ще осъществим заедно с футболния клуб „Металург”, защото личният пример, който даваме, е най-важен. Трябва да се научим да съхраним и подобрим всичко, което е създадено за нашия квартал!”, заяви кметът на кметство Изток инж. Десислава Стоянова.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени