Lotus homes

Предстaвиха ръководствата на „Движение България на гражданите“ в пет общини на област Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1019 | Брой коментари 0

Предстaвиха ръководствата на „Движение България на гражданите“ в пет общини на област Перник
13:40 05.12.2012

Днес, на пресконференция бяха представени ръководствата на партия „Движение България на гражданите“ в петте малки общини на област Перник  от члена на Националния съвет на партията Людмил Веселинов. Те бяха одобрени от националното ръководство на заседание вчера в присъствието на общинските председатели за общините  Брезник, Трън, Радомир, Земен и Ковачевци.

Председател на партията в община Радомир ще бъде Кирил Стоев – магистър по Европейска интеграция. Той е завършил икономика на индустрията и в момента работи за британска компютърна компания. Заместник ще бъде инж. Димитър Райков, а в ръководството са  Георги Джибирски  и Ралица Крумова.

В Брезник председател на партията ще бъде Емилия Теофилова, бивш административен служител на Белодробната болница в Перник. В ръководството са трима кметски наместници  на с. Кошарево – Ана Гигова, на с. Конска – Даниела Теофилова и на с. Садовик – Илиана Величкова. Зам. председател е Стефан Христов, а инж. Марина Дамянова е секретар по социалната политика.

В община Трън председател е  Крум Томов, а в ръководството са  Харалампи Петров– общински съветник и  Стоян Илиев – собственик на хотел.

В Земен председател е  Николай Минков – специалист по бизнес администрация, негови заместници са –  Георги Георгиев  Веселка Михайлова.

В Ковачевци председател е кметският наместник на село Косача  Любен Георгиев. Членове на ръководството са  Добромир Булев,  Кирил Кирилов и Христина Благоева.

Бяха обсъдени и редица други проблеми като крайната бедност в страната, огромната безработица, провала в борбата с организираната престъпност, липсата на ефективна съдебна система, промените в Изборния кодекс, една от промените  предвижда неправителствените организации да регистрират като наблюдатели само собствени членове, но не и пълномощници. Така чрез административни похвати напрактика ще се ограничат независимите наблюдатели.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени