Lotus homes

Преди всичко човеци, после ръководители! Доброто трябва да е заразно!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 770 | Брой коментари 0
14:49 28.08.2020

Кметът на Перник Станислав Владимиров и председателят на общинския съвет на БСП в Радомир се включват в кампанията по набиране на средства за животоспасяващо лечение на млад мъж от Дрен. За доброто дело съобщи народният представител Евдокия Огнянова в социалната мрежа. 

Димитър Борчев  е на 29 години и е диагностициран с тежката диагноза мозъчен тумор.

Младият мъж, който е от село Дрен, има съпруга и дете. ”Историята на Димитър започна на 21-ви юли тази година, когато беше диагностициран с мозъчен тумор, след като получи припадък, съпроводен с гърч пред мен и 17 месечния ни син. Това беше най-страшният момент в живота ни, когато се чувстваш най-безпомощен и си мислиш, че се случва най-лошото с човека до теб. След като най-големите ни страхове се потвърдиха и чухме диагнозата мозъчен тумор (Glioma), животът ни се преобърна. Моля ви, дайте шанс на съпруга ми да оздравее, да бъде с нас и да вижда синът ни как расте!”, казва съпругата му Цветелина Борчева.

След многократни консултации, мнения и препоръки от неврохирурзи в България и чужбина, най-адекватното и ефикасно лечение за Димитър би било в болница в Хановер, Германия. Сумата, която трябва да се заплати в най-кратък срок, е непосилна за семейството му – 60 000 евро. Семейството, близките и приятелите на Димитър молят всеки, който има възможност, да помогне при събирането на сумата, за да може да се осъществи жизненоважната за него операция.

Всеки, който има желание да помогне за лечението на Димитър, може да се включи и с паричен превод по следната сметка:

IBAN-BG76BGUS91601008257300

BIC-BGUSBGSF

Велизар Димитров Борчев

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени