mycomputer.BG

Поредно силно състезание за клуб по тенис на маса "Металик Перник"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 389 | Брой коментари 0
08:11 28.04.2021

С медали се завърна състезателката на СКТМ "МЕТАЛИК"ПЕРНИК Михаела Стоянова от Държавното индивидуално първенство до 18 години  провело се от 23 до 25 април в Горна Оряховица, съобщават от клуба.

 Вицешампионска титла на смесени двойки е заедно с нейния партньор Симеон Спасов от СКТМ" КОРАБОСТОИТЕЛ" ВАРНА. На осминафинал победиха силнаната двойка Илия Воденичаров СКТМ"АСАРЕЛ МЕДЕТ" ПАНАГЮРИЩЕ и Дамла Хасанова "ДВЕ МОГИЛИ" с 3:2, на четвъртфинал победиха с 3:1 Георги Евтимов и Габриела Иванова СКТМ"СТОЯНСТРОЙ" ПЛОВДИВ. В полуфиналите победиха с 3:0 Стоян Сариев СТОЯНСТРОЙ ПЛОВДИВ и Димана Николова СКТМ"КОРАБОСТРОЙТЕЛ" Гр. ВАРНА. На финала загубиха с 3:2 гейма от Ерен Бекир и Кръстина Иванова СКТМ"СТОЯНСТРОЙ" Гр.ПЛОВДИВ. Другата ни състезателка Мартина Василева и Виктор Димчев КОРАБОСТОЙТЕЛ "ВАРНА загубиха на четвъртфинал .

 Бронзов медал на двойки девойки завоюваха Михаела Стояннова и Дамла Хасанова" Две Могили", а Мартина Василева и Ирина Дочева също от"Две Могили " загубиха драматично четвърфинала с 3:2 от Кръстина Иванова СКТМ"СТОЯНСТОЙ" Гр.ПЛОВДИВ и Димана Николова СКТМ"КОРАБОСТРОЙТЕЛ"ВАРНА В индивидуаната надпревара Михаела Стоянова отпадна в четвъртфиналите, а Мартина Василева на осминафинал .Добро представяне и за  другите ни състезателки Дара Плачкова Виктория Викторова и Нина Николова който преодоляха свойте предварителни групи.

Дара Плачкава направи много силен турнир като отпадна от Габриела Иванова "СТОЯНСРОЙ"ПЛОВДИВ с 3:1 в основната схема .Участие взеха и най-малките ни състезатели Мартин Георгиев 13 год. Борислав Митов 12 год. и Петър Радев 11 год. На двойки Юноши Мартин Георгиев и Борислав Митов заеха девето място от 64 двойки. В крайното отборно класиране девойките ни заеха четвъртото място. Тренъорите Емил и Емилия Михайлови са изключително доволни от представянето на всички състезатели на СКТМ"МЕТАЛИК" гр.ПЕРНИК

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени