mycomputer.BG

Помощ за хората от дамите на ГЕРБ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 727 | Брой коментари 0
17:37 06.12.2012

 

ЖГЕРБ-Перник продължи традицията си и тази година и се включи в благотворителни акции, които засягат  болни,самотни възрастни хора и такива с увреждания.

Дамите от партията помогнаха на БЧК да разнесат помощите от ЕС на хора,които нямат физическа възможност да си вземат предоставените им продукти.

Става дума за над 50 кг. хранителни стоки на човек.Транспортът и носенето на тези продукти изисква усилията на млади хора.Затова ЖГЕРБ следвайки своята традиция да извършва благотворителна дейност,особено в навечерието на такива светли празници като Коледа  и Нова година, организираха транспортирането и пренасянето на тези продукти до домовете на хората,които се нуждаят от тях.

Другата инициатива, която дамите ще поемат е свързана с първите младежи демонстрирали таекуон-до на Европейско първенство,но не са посещавали кино.Тъй като в община Перник няма такова, ЖГЕРБ с помощта на ПП ГЕРБ-Перник ще осъществят тази тяхна мечта-да посетят МОЛ и да се насладят на седмото изкуство.Това ще се реализира следващата седмица на 11 декември.

 

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени