mycomputer.BG

Покрити степени за таекуондистите от Тайгър Тийм

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 661 | Брой коментари 0
14:29 14.04.2021

Три момчета от Тайгър Тийм във възрастови групи юноши младша и юноши старша възраст покриха степени за повишаване на квалификацията си. Изпита се проведе в София и беше за зона Б -Югозапдна България.

“Изпита премина под ръководатвото на Вергилий Ситнилски и Българска Федерация по Таекуон-до Ай Ти Еф. Нашите спортисти показа добро  ниво , което им позволи да покрият степените си , но в същото време , което според мен може да бъде подобрено и повишено , и ние ще работим в тази насока.

В главата си съм си направил нужните изводи и в никакъв случай не се главозамайвам, защото всъщност имаме доста работа за вършене. Сега ни предстои и държавен шампионат отново по Таекуон-до и не е тайна , че сме насочили усилията си именно там. Заради това искам да благодаря на Кристиян Петров, Кристиян Борисов и Иван Кирилов, че успяха да съчетаят нещата и тренираха по 2-3 пъти на ден за да успеят едновременно да се готвят за републиканскито и за изпита им.” – сподели треньорът Кристиян Младенов

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени