mycomputer.BG

Петър Първанов ПП АБВ: Гласувайте в неделя, не позволявайте друг да определя живота ви!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.04.2021 | Прочитания 349 | Брой коментари 0
17:51 02.04.2021

ПП АБВ Перник закри днес предизборната си кампания. Да подпрепи листата на политическата партия в града дойде основателят на АБВ Георги Първанов. Тук бяха кандидатите за народни представители Петър Първанов, Георги Георгиев, Виляна Петрова и Ирина Миланова.

„ПП направи една положителна, една позитивна кампания за предстоящите избори. Опита се в ненормалните условия да се срещне с възможно повече хора, да даде гласност на платформата си. До последно от ПП АБВ поддържаха тезата, че тези избори не трябваше да се проведат точно на 4 април. Трябваше да избере дата по напред във времето. Но се надявам хората да излязат да гласуват на 4 април с бюлетина номер 6. Други държави показаха, че и в пандемия може да се гласува масово. И нека хората гласуват за това да бъдем европейци.“ – каза водачът на листата Петър Първанов.

„Искам да благодаря всички от листата на АБВ в Перник за всички усилия, които положиха за да се срещнем с възможно много хора. За да ги убедим в нашите приоритети. Срещнахме се с много специалисти в този един месец. От всички области на живота – и бизнес, и култура, и образование и здравеопазване.

От началото на създаването на партията, АБВ е доказала, че води последователна политика. Независимо от това кой е председател, каква е вътрешната и външната политическа ситуация. Свидетели сме на куп безпринципни и нелогични коалиции и обединения – с единствената цел да се влезе във властта. Нещо, което от партия АБВ не толерираме.“ – каза още Петър Първанов и призова хората да излязат и да гласуват в неделя.

„Радвам се, че ПП АБВ даде път на младите, да имат професионално развитие. Да имат шанс в политиката. Да имат повече възможности за политически изяви. Исками се това да продължи. Дано хората се амбицират и да работят повече заедно за една нормална държава  - каза Георги Георгиев.

Виляна Петрова сподели: Аз съм учител и всеки ден гледам в очите бъдещето на страната ни. И се убеждавам,  че си струва да се борим. Да променим Българиая,  за да може децата да живеят в по-добра държава. При едни по-добри условия. Да имат възможност да се развиват като децата в най-развитите европейски държави. Надявам се повече хора да излязат и да ни подкрепят с №6 за една нормална държава.

„В условията на пандемия мина една почтена и позитивна кампания от кандидатите на ПП АБВ – каза Ирина Миланова. За мен беше удоволствие да бъда част от тази кампания. Изпълнена съм с надежда, че хората са се пробудили и са осъзнали, че именно неадекватното управление от последните години ни доведе до кризата в която сме днес. Безброй гръмки обещания и провал в справянето в една крази, каквато е ковид-кризата. Явно нямаше политическа воля за това. Нещата с политическа пръчка няма да се оправят. Но с общи усилия и воля бихме могли да постигнем един добър живот в нашата държава.“

Президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов изказа твърдата си подкрепа за листата на Пернишкия многомандатен район. Тук съм за да подкрепя тези млади, устремени и симпатични хора. Които имат визия и разбиране за всички проблеми, които стоят пред държавата.

Първанов не скри, че това е била една ненормална и тъжна предизборна кампания. И че за един политик няма нищо по-лошо от това да не може да запознае хората с политиките за които се бори.  Той не може да бъде чут.

Целта на кампанията е да бъдат разграничени отделните партии. Да се види коя какво предлага. Но и всяка кампания да обяви своите приоритети. Да видим дали има партии, които имат еднакви приоритети. Но това не се случи с голяма част от партиите. Основните партии не показаха своите основни приоритети. Не може да пишеш по 180 приоритета, те трябва да са няколко, но силни.

Трябва да има политически спор, трябва да има диалог. Спор за управленски идеи и политически отношения. Не само нападки  и обвинения. Защото след понеделник, които и партии да влязат в Народното събрание ще им бъде много трудно да направят коалиции и да предложат управление.

Президентът не пропусна да наблегне и на това, че в много райони от страната върви сериозна подготовка за „купен вот“. Според него, ако не се стигне до някакъв политически компромис в името на бъдещето на България, няма да е изключено след няколко месеца отново да се изправим пред избори.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени