mycomputer.BG

Пернишкият „М6 Ямаха Рейсинг Тим“ направи много силно състезание край Самоков

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.08.2020 | Прочитания 625 | Брой коментари 0
07:18 02.08.2020

65 състезатели от четири държави -България, Румъния, Молдова и Гърция взеха участие в проведената от пернишкия мотоциклетен спортен клуб „М6 Ямаха Рейсинг Тим“ - „М6 Ямаха Junior Cup“ (класовете МХ 50, МХ 65, МХ 85 и МХ 2 junior). Първото официално състезание, в което пернишкият мотоциклетен клуб е не само участник, но и организатор се проведе и с подкрепата на Община Перник.

Първото издание на „М6 Ямаха Junior Cup“ е включено в Общинския календар на Перник за 2020 г. , но поради липса на лицензиран мото полигон в родния град се проведе на известното за всички любители на този спорт трасе„Ридо“ в гр. Самоков.

Лошото време и трудното, кално трасе бяха истинско предизвикателство за малчуганите, но това нито за миг не ги уплаши.В най-малкия клас МХ 50 пилотите от „М6 Ямаха Рейсинг Тим“ Симеон Тодоров, Кристиан Андреев и Николай Павлов заеха четвърто, пето и шесто място.

Малшанс попречи на най-надеждния състезател от отбора на Перник Дани Цанков да разгърне потенциала си. След като завърши втори първия манш. Вторият манш за Цанков остана незавършен поради сериозна повреда в мотора.

В клас МХ 85 Цветан Бузин зае 10 и 15 място от 22 състезатели.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени