mycomputer.BG

Пернишката болница между "Осанна" и Разпни Я"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.03.2021 | Прочитания 845 | Брой коментари 0
08:58 27.03.2021

Пернишката болница, обслужването и възможността за лекуване там  често са тема за коментари в социалната мрежа, където перничани най-често „изригват“ по най-различни теми. За жалост в последните години точно социалната мрежа се превърна в отдушник на обществените настроения, което се приема за нормално.

Пост в защита на медиците от най-голямото пернишко лечебно заведение за минути събра десетки коментари. В безпрецедентната ситуация заради ковид-кризата, темата за здравеопазването е най-чувствителна. Ето какво пише в поста на Милена Тодорова, предизвикал реакциите на хората от града:

„Скъпи съграждани ,

Не знам честно казано как и с какви думи да започна , защото просто се отвратих от отношението на някои граждани на града ни ! Всички виждате в каква ситуация се намираме и какво се случва в цяла България . Напрежение на макс , обтегнати отношения и пълен хаус !

Знам , разбирам , че от този Ковид на много хора нервите вече са излезнали извън контрол и не се издържа , но вече всичко прелива от всякъде и излиза много извън границите на нормалното !

Не може с най - отвратителните думи и обиди да се обиждат медиците ни в градската болница МБАЛ "Рахила Ангелова" . Какво е това отношение и какви са тези обиди . Отвратена съм от някои коментиращи . То бива , но това вече просто отвсякъде разби всички граници на нормалното ! Изкарахте пернишката болница "гробница" , "морга" и тем подобни наименования от които се отвратих наистина. Пернишките ни медици били "убийци" , "лапачи на пари" и такива гнусни думи ?!! Е , добре де това отношение на нормални граждани ли е или на неблагодарни , несъобразителни с ниско ниво на възпитание граждани ?!!

Като имате проблем не го решавайте във фейсбук , защото лесно е да изпишете романи  как са се отнесли медиците ни към вас , но ви е трудно да си потърсите правата там където трябва в определените институции , а не да обиждате и да си мислите , че това ще оправи нещата ! Оооо нее въобще няма да оправи нещата , напротив ще се покажете що за хора сте и после искате отношение нормално от медиците ни ?!! Ами няма да го получите да , след като ги наричате по всякакъв гнусен и долнопробен начин след това отношение какво очаквате  ?! То бива простотия ама вашето наистина е много брутално и отвратително !

Като толкова претендирате за отношението на пернишките ни медици елате и направете няколко дежурства и ще ви питам дали пак ще обиждате и ще говорите простотии за медиците ни или ще пеете друга песен ! Повечето племе е неблагодарно и безрасъдно . Да , разбирам , че не всички са идеални , но вие го направихте чиста сбирщина в болницата ! Изкарахте ги некадърници всички до един , НО НЕ Е така ! Има лекари достойни за уважение , сестри дойстойни за уважение и санитари дойстойни за уважение включително и шофьорите на линейките ! Има добри специалисти има добри медици ! Какво го изкарахте на егати и сбирщината нямам думи просто !!! НЕ им е лесно разберете го това в такъв момент сме , че навсякъде положението е напечено . Бай Ганьо си е бай Ганьо ! Вечно неблагодарни , вечно искащи нещо , получите ли го намирате кусури и продължавате да плямпате и гледате всеки за себе си и никой не се поставя на мястото на другите за да види за какво иде реч и прочие !!! Какъв народа такава ни е и държавата !!! Просто нямам думи !!!

Очаквам просташкото ви мнение в коментарите сигурна съм , че ще има неблагодарни същества , които ще обиждат и ще говорят тъпизми , но това говори колко ви е нивото на възпитание !“

Ето и някои от коментарите :

-Че голяма част от болницата е трагедия като битови условия - това е факт!!! Но за това не са виновни лекарите а принципала – Държавата!

- Каквото повикало такова се обадило !! В тази болница няма специалисти , няма база , няма отношение към пациентите , няма дори ноормална хигиена ! Лично моето семейство е потърпевшо два пъти от некадърността на тези доктори ..

- Като кажете на черното-бяло, нищо няма да се промени. Хората вярват на очите си, а не на това, което се опитвате да внушите.

- Нашата болница ? - огледало на сегашното състояние на цялата ни държава !

- Като сте недоволни,защо търсите помощ в нея,има и други болници ходете там!

- Има една стара поговорка.. Каквото почукало Такова отворило, затова когато отношението на медицинско лице е отвратително и на хората ще е. Запозната ли сте с болници в други страни, че те посрещат с уважение и внимание което и в къщи не получаваш. Но както казвате и вие трябва да напишете нещо във фейсбук защото няма къде да се обърнете

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени