Lotus homes

Перничанка обяви "война" на кмета на Батановци заради отношението му към бездомните кучета

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.08.2020 | Прочитания 997 | Брой коментари 0
09:19 02.08.2020

Аделина Александрова, която перничани познават като изключително активна активистка в защита на бездомните кучета обвини в куп нарушения  кмета на Батановци Радослав Петров. В пост споделян десетки пъти в социалната мрежа тя пише:

„Настоящият пост е само лека закачка с кметът на град Батановци, известен с жестокостите си към бездомните животни.

Оттук започва войната.

Радослав Петров е направил предизборно обещание ако го изберат за кмет да няма улични кучета, което си е лично негов проблем.

1. Има сведения че Радослав Петров тормози абсолютно всеки който храни бездомни куче или коте, позволява си да снима хората докато ги хранят.

2. Радослав Петров си е наумил че ще прехвърли всички улични животни на град Батановци в малкия пернишки приют, което вече е факт-не мога да преброя кучетата които идват в приюта по сигнали за агресия, но като човек който познава тези кучета гарантирам че в тях няма такава.

3. Има сведения от град Батановци че кметът Радослав Петров уговаря бабите да си вадят фалшиви медицински свидетелства за ухапвания от бездомни кучета.

4. Хората се обаждат и разказват, че роднина на Радослав Петров кмета на град Батановци отглеждал бойни кучета в незаконно, за което кметът мълчи.

5. Лично съм намирала и прибирала и кастрирала безброй кучета от град Батановци, което не е било моя работа, правя го на доброволни начала.

6. Сигналите на кмет Радослав Петров са еднотипни към община Перник-в тях не се говори за кастрации, с лъжи и инсинуации мразещият уличните животни кмет Радослав Петров просто иска те да бъдат премахнати. И това се случва-обичани обгрижвани кротки животни попадат в боксовете в общински приют Перник без право на връщане, тоест те са обречени да стоят там до смъртта си.

7. Кметовете и кметските наместници са тези които трябва да ЗНАЯТ, спазват и прилагат действащите закони, което не се случва в Батановци.

Дотук с фалшивите сигнали от кмет Радослав Петров. Ще му бъде потърсена сметка,ще бъдат проверени медицинските свидетелства на уж ухапаните граждани в Батановци. Ще му бъде обяснено че има кой да свидетелства за въздушните пушки с които се стреля по животните, за осакатените животни с отрязани части от телата им в Батановци, ще бъде разпитан доколко са законни обектите, в които се отглеждат огромен брой едри породи с подозрения за бойни кучета в град Батановци.“

Очакваме кметът на населеното място да отговори на обвиненията. Които ще публикуваме едно към едно, за да бъдат страните в спора поставени на "равна основа".

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени