mycomputer.BG

От любов към животните! Строят частен приют за кучета!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 572 | Брой коментари 0

Аделина Александрова, сн Фейсбук
08:35 18.11.2020

Нов частен приют за кучета трябва да отвори врати на прага на зимата. Добрата новина бе споделена в социалната мрежа  от жената, която е посветила целия си живот на това да спасява бездомни и изхвърлени кучета, да им осигурява дом – у нас и в чужбина! Аделина Александрова!

„Едно прекрасно място за пернишките бездомни кучета очертава своя облик в трудни условия на прага на зимата.Бързаме с всички сили.До дни започва местенето на голям брой кучета от село Владимир.В момента в село Дивотино работят две групи,които правят ограждения,големи дълбоки къщи,навеси.От утре се включва трета бригада,която ударно ще огради 11-те декара на новия пернишки приют,ако времето позволи.Там ще дойдат също кучета от Общински приют Перник и нови от улиците.В началото сме,работата е тежка“ – пише тя на своите последователи.

„Това място ще търси съвсем скоро своите двукраки обитатели също.Срещу достойно заплащане и договори ТЪРСИМ ХОРА,ОБИЧАЩИ ЖИВОТНИТЕ,КОИТО ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ С ЛЮБОВ!

От пролетта планираме безплатни кастрации във вече изградената база.

Работа,работа,работа ни чака в новия приют,дело на швейцарска жена,заплатено от нея с много любов.

Благодаря за тази любов, Manu Minder“ – допълва Александрова. И от думите й става ясно, че огромната помощ за играждането на приюта идва от съмишленик от Швейцария.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени