mycomputer.BG

Омъжи се чаровната водеща на предаването "Тази събота и неделя"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.08.2020 | Прочитания 532 | Брой коментари 0
14:26 24.08.2020

Отец Стоян венча Алекс Кръстева и любимия й Владислав Стоянов, свещеникът предрекъл преди 2 години сватбата

Водещата на предаването "Тази събота и неделя" Александра Кръстева и любимият й Владислав Стоянов се венчаха на церемония в тесен кръг в храм "Успение Богородично" в Царево. Изнесеният граждански ритуал също е бил в близост до църквата, защото мястото носи особена символика за младоженците. Преди две години влюбените се запознават с отец Стоян, който още тогава предрекъл, че ще ги венчае.

"Бях по работа в района, Влади беше с мен и се запознахме с отец Стоян. Вечеряхме заедно, говорихме си и той накрая каза - някой ден вие ще се ожените при мен. В известен смисъл ни нарече и така и стана. Църквата е изключително красива, на над 300 години е, на малък полуостров в морето, заобиколена от вода... А ние и двамата обичаме морето", споделя чаровната                                 водеща. Съвсем неочаквано тя откри, че е сестра на актрисата и певица Нети Добрева. Нежната и ефирна рокля на булката е на българската марка Fede с дизайнер Вяра Лазарова."Изключително мила дама е. Съобрази се много с мен и нещата, които исках да промени в роклята - бяха много леки промени, но все пак за моята височина и мерки".

Това е първата рокля, която Алекс харесва, и то онлайн, и въпреки няколкото проби на други рокли, се връща на нея. Воалът пък е подарък от дизайнерката. "Изненадващо мил жест, много ме трогна", спомня си Алекс. Тя е категорична, че е срещнала любовта на живота си: "Любов от пръв поглед не беше, но беше от втори. Влюбихме се в честните думи, във възприятието си към света, в осъзнатостта на живота до тук и във вярата, че най-доброто си го правиш и предстои". На щастливото събитие край морския бряг присъстваха Нети, половинката й Дони и чаровната им дъщеря Лилия./Флагман бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени