Lotus homes

Област Перник готова за зимата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 218 | Брой коментари 0
15:08 04.11.2020

В област Перник има готовност за работа при зимни условия, това декларираха  представителите на държавните институции и общините на редовно заседание на Щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия, ръководено от зам.-областния управител Иво Иванов. Представителите на институциите и ведомствата докладваха за предприетите превантивни мерки и действия за осигуряване на нормалното функциониране на всички сектори при усложняване на обстановката през зимния сезон.

По информация на общините бяха обсъдени оперативни планове за поддържане на общинската пътна мрежа. Представена беше и възможността за осигуряване на отоплението в учебните и здравните заведения, както и предоставянето на стоки и услуги от първа необходимост.

По информация на началниците на областни структури стана ясно каква е организацията за извършената профилактика за работа на съоръженията и техниката в тежки зимни условия.  Те представиха и информация за готовността за поддържане на републиканската пътна мрежа, сключени договори, осигурена техника и материали за почистване.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени