Lotus homes

Ново успешно състезание за СКТМ "Металик" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 519 | Брой коментари 0
17:10 12.04.2021

Нина Николова от СКТМ"МЕТАЛИК", Перник  се връща с три медала от държавното индивидуално първенство до 12 години, което се проведе от 10 до 11 април в зала Асарел Медет в  гр. Панагюрище, съобщават от клуба.

Нина Николова стана Шампионка на двойки девойки с Жаклин Райкова СКТМ"ДИГЕСТА" София  като на финала победиха двойката на " Стоянсрой" Пловдив Любомира Стоянова и Ана Симонян с 3 на 0 гейма.

Вицешампионска титла на смесени двойки с Людмил Димитров СКТМ"КОМФОРТ"ВАРНА на финала загубиха 3:2 като контра гейма завърши 14:12. В индивидуалната надпревара Нина Николова беше поставена  под номер едно и  до полуфинала не загуби нито един гейм  там обаче загуби с 3:2 от третата поставена Ана Гудеманова СКТМ"КОМФОРТ"Варна

Тренъорите на СКТМ "МЕТАЛИК"Перник Емил и Емилия Михайлови сa много доволни от представянето на Нина Николова за изминалите два  сезона за Момичета до 12 години тя извоюва общо десет медала от Държавни първенства четири златни пет сребърни и само един бронзов медал което е голяма гордост за нас като клуб да изиграе девет финала и само един полуфинал

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени