mycomputer.BG

Новатори! Тротинетки за служителите на общинския инспекторат в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1333 | Брой коментари 0
18:17 21.07.2021

Инспекторите от общински инспекторат в Перник ще имат сериозно улеснение в работата си от днес. За тяхното по-бързо придвижване и реагиране на различни сигнали на граждани са закупени шест електрически тротинетки.

„Подобен начин на придвижване е много удобен, пести средства, не се налага да се търси място за паркиране. Младите хора,които работят в общински инспекторат приемат придобивката с ентусиазъм. Това е доказано успешен подход в западноевропейски страни. Тротинетките ще се ползват при нужда и от други служители на общината“ – поясни секретарят Мартин Жлябинков.

Всичко това се прави за оптимизиране на работата на администрацията в града, както и ползването на екологичен и модерен транспорт. Тротинетките са модел xiaomi и позволяват пробег до 30-40 км.като развиват скорост от 30км.ч.

Общинската управа е закупила и таблети за инспекторите, с които ще се заснемат нарушения и щети и така много по-бързо ще се реагира, каза още Жлябинков

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени