mycomputer.BG

Нарколабораторията в Перник – високотехнологична, с всичко необходимо за производство на марихуана!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.04.2021 | Прочитания 5429 | Брой коментари 0
12:25 16.04.2021

Както днес по-рано ПЕРНИК НЮЗ писа в бившия завод Кристал в Перник беше разкрита нарколаборатория. На нарочна пресконференция шефът на полицията в града комисар Попов и окръжният  прокурор Галина Антова дадоха повече информация.

При проведена специализирана полицейска акция, благодарение на професионализма на служителите на областната дирекция в Перник и на доброто взаимодействие с Окръжна прокуратура задържахме две лица, които бяха в специално пригодено помещение за отглеждане на марихуана, каза директорът на Областната дирекция  Перник комисар Димитър Попов .

Окръжният прокурор Галина Антова  поздрави служителите от областната дирекция на МВР за изключително добрата работа. Под ръководството на Окръжна прокуратура е започнато досъдебно производство по  чл.354  от НК. Открита на място е високотехнологична лаборатория за производство на марихуана.

„ Аз лично като прокурор, в 20-годишната си практита подобно нещо съм виждала само на филм.“ – каза Антова.

Касае се  за високотехнологично оборудване за производството на марихуана.  Като се започне от торовете, от средствата за растителна защита, системите за капково напояване, системите за измерване на температури и влажност във всяко едно растение. Открити са над 1000 растения. Разположени в три помещения.Самите помещения са снабдени с всичко необходимо.

Лабораторията е снабдена със собствен дизелов генератор за производство на ел.енергия. Има и помощни помещения с всичко необходимо за подръжката на лабораторията.

Задържани са две лица, криминално проявени, осъждани за подобни престъпления. Халетата са били отдадени под наем. Задържаните лица не са от Перник.

Предстои да се установи колко точно е количеството на растенията.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени