Lotus homes

На какво научи децата ни онлайн обучението?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 892 | Брой коментари 0
08:38 10.04.2021

Децата, които все по-често наричаме "изгубеното поколение", започнаха да стават изобретателни и да измислят всевъзможни щуротии, за да нямат неизвинени отсъствия.

В последните месеци те играеха на Руска рулетка или "Тука има, тука няма" - на училище, вкъщи онлайн, на училище, вкъщи онлайн...

Много родители се оплакват от факта, че по този начин не се обръща внимание на децата, не учат както трябва, и още куп проблеми, които ще се видят впоследствие.

За хлапетата е важно само да кажат "Да", че са в час, да потвърдят своята присъственост, и след това започват своите си неща, които го вълнуват далеч повече от учението.

Едни продължават да спят, други да са в тоалетната, трети го раздават тарикати - с два телефона и навън... Въобще, бъркотията е пълна. Оказва се, че най-присъственият час е този по физическо.

Някои, които са по-остроумни, дори поставят направо снимка пред компютъра, за да се вижда лицето им, което и без това трудно се различава в приложенията, които използват за онлайн обучение.

Разбира се, не всички деца са еднакви, тъй като има такива, които опитват да учат, да взимат участие, но те са една шепа на фона на останалите, които са го подкарали през просото./Лупа бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени