Lotus homes

МВР със засилен контрол през предстоящите празнични дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 242 | Брой коментари 0
08:32 29.04.2021

Засилени мерки за сигурност в дните около Великден. Полицията и пожарната започнаха  проверки за спазване на мерките за безопасност в църкви и манастири.

За разлика от миналата година, когато влизането в храмовете на Великден беше забранено заради пандемията, сега вярващите ще могат да посрещнат Възкресение Христово вътре - в църквите и манастирите. Ще бъдат осигурени специални входове и изходи, за да няма струпване. Ще се извършва и честа дезинфекция.

По пътищата пък вместо КПП-та, каквито помним преди година, ще има засилени проверки за употреба на алкохол, наркотици, а над 200 камери ще следят за превишена скорост.

Очаква се засилен трафик. Днес и в понеделник от КАТ основно ще подпомагат движението. В останалите дни ще текат и активни проверки.

„На 29-и, на 30-и, на 4-и и на 9-и май всички налични технически средства за контрол на скоростите режими ще бъдат на пътя. На територията на малките населени места и малките пътища  - засилени проверки за алкохол, наркотици и за неправоспособни водачи”, добави инсп. Близнаков./НОВА

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени