Lotus homes

Милена Миланова: Кой разреши ремонта на улица "Стара Планина"?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1042 | Брой коментари 0
12:26 26.11.2020

Кой разреши основен ремонт на улица "Стара планина", където е започнала подмяна на пътната настилка, при положение, че ремонтът на този обект не е включен в поименния списък с капиталовите разходи на Община Перник. Този въпрос отправи към кметския екип в хода на днешната сесия зам.-председателят на ОбС-Перник от ПП ГЕРБ Милена Миланова.

„С какви средства ще бъдат финансирани ремонтните дейности и кога Общинският съвет ги е верифицирал със санкция, защото аз, в лично качество като съветник, не съм подкрепила такова решение“, допълни Миланова. Тя изрази притесненията си относно качеството на подмяна на пътната настилка, която е за сметка на всички пернишки данъкоплатци. На миналата сесия Миланова поиска кметът на община Перник да спази закона, като се яви лично и информира съветниците за хода на ремонтните дейности в града, за да може и гражданите да са наясно до кога е нужно да търпят тези неудобства.

 Миланова коментира, че под мантрата "водна криза и подмяна на водопроводна мрежа" в момента се извършват ремонти, чието качество е съмнително. При минусови температури се полага асфалт, а това ще опорочи технологичния процес. Кой ще поеме отговорността за крайния резултат, който всички граждани трябва да платят, заключи Миланова.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени