Lotus homes

Марешки обяви, че ще купи ЦСКА ако не гласуват за него

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 858 | Брой коментари 0
17:04 07.03.2013

Босът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки е направил скандално изказване пред феновете на смърфовете, обяви председателят на фен клуба Костадин Славов.

Той даде днес пресконференция, на която разкри, че преди седмица, на официалното представяне на тима, бизнесменът е заявил, че не получи ли достатъчно подкрепа на изборите от черно-белите запалянковци, напуска клуба. Освен това Марешки допълнил, че за него не е никакъв проблем да си тръгне, защото е бил канен да купи ЦСКА.

Поради тази причина Славов подава оставка.

"Тук съм по повод всичките неща, които се случват в клуба от миналата седмица между Веселин Марешки и феновете на Локомотив. В 14,30 часа миналата седмица преди представянето на отбора имахме среща с него в залата за пресконференции, където той обяви, че ако не получи достатъчно подкрепа от феновете на "черно-белите" на изборите, ще напусне "Лаута", защото от ЦСКА го поканили да им помага с издръжката, а също и от Спартак (Варна). Каза, че освен нас, и семействата ни трябва да гласуват за него.

Смятам, че това поведение е безпрецедентно. Това нещо на нашия стадион никога не се е случвало. Всички фенове имат глава на раменете си и ги моля да преценят спокойно как да гласуват. Аз твърдя, че на футболния стадион хората трябва да подкрепят своя отбор и да не се занимават с политика.

Същевременно след тази среща в понеделник вечерта имаше криминален инцидент срещу мен. Беше направен опит да пострадам физически. За щастие обаче успях да избягам", каза още Славов.

"От няколко месеца също така съм обвиняван от други хора във финансови злоупотреби. Обявявам пред всички фенове, че не съм откраднал и един лев от Локомотив (Пловдив). Държа да кажа, че с г-н Марешки не съм имал пререкания. Той се е държал коректно с мен. Пожелавам му да остане още много години на "Лаута", но на стадиона всичко да бъде далеч от политиката. Заявявам пред всички, че се оттеглям от активна дейност от клуба на привържениците на Локомотив. Нека феновете не го оставят никога и да обичат отбора", завърши Славов/ СПОРТАЛ

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени