mycomputer.BG

Красивата Мария от Перник загуби битката с рака! Поклон!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 3469 | Брой коментари 0
09:15 25.08.2020

 

Перничанката Мария Тодорова, която се бореше с рак на белия дроб и в последните месеци обедини десетки добри хора, които й помагаха в тази тежка битка е починала вчера. Младата жена само преди три дни написа в социалната мрежа, че й се живее и иска да види как расте синът й..

„Нашата скъпа и обичана Мария загуби тежката битка с рака. Днес на небето изгря още една звезда която ще грее и ще осветява пътя ни в тъмнината. Мария вярваше и много се надяваше да оздравее защото на първо място бе майка, майка която искаше да види своето пораснало дете като голям мъж, майка която не можеше да повярва че нещо ще ги раздели. Но тази проклета болест рак я отне, отне я от всички, от детето и, от семейството и, от приятелите. Много ще боли, с времето болката ще се притъпи, но никога няма да изчезне. Вярваме, че живота не приключва до тук и един ден отново ще те видим красив ангел. Лети свободно без болка и сълзи.

Съболезнования на близките.“ – пише на страницата,която беше създадена специално в социалната мрежа в помощ на Мария.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени