Lotus homes

Корнелия Нинова: Поемам ангажимент да организираме и обявим национална кампания за доставката на вода в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 594 | Брой коментари 0
12:59 29.12.2019

Сред срещата си с кмета на община Перник, Корнелия Нинова обясни, че са три темите, които хората са поставили и очакват реакция.

“На първо място поставиха остро въпроса за отговорността - кой е отговорен за тази криза в Перник. Те не приемат липсата на информация по разследването, поради което поех ангажимент още днес да поискам среща с главния прокурор Иван Гешев и да потърся информация докъде е стигнало разследването“, уточни Нинова.

След разговор с главния прокурор, стана ясно, че срещата ще се проведе на 6 януари. Другият въпрос поставен на срещата бе свързан с дългосрочна програма за подмяна на водопреносната мрежа в града, на довеждащите водопроводи и на пречиствателните станции.

“Правителството да изпълни заявката си за средства за тази подмяна. Положението е бедствено, предстоят тежки месеци и това, от което имат нужда хората, е вода. Затова ме помолиха и поемам този ангажимент да организираме и обявим национална кампания за доставката на вода в Перник. Обръщам се към всички - да бъдем съпричастни с перничани”, каза още Нинова.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени