mycomputer.BG

Комшийско „правосъдие“ в Перник! Жена сваля автомобилни номера!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 5697 | Брой коментари 0
13:07 08.06.2020

За абсурдно среднощно деяние на перничанка сигнализира на сайта ни Г.Георгиев. Той ни изпрати снимки и запис, от които добре се вижда как съседката му сваля номерата на личная му бус. „Бусът ми е крайно необходим, с него работя. Това е ненормално  положение. От тази жена има непрекъснато сигнали и жалби, без никакво покритие. Жали се  за някакви измислени прегрешения на хората.  Кварталът е вдигнал ръце от нея – спасение няма. Дал съм сигнал в полицията, заедно със записа. Тази жена работи в Кауфланд, казвва се  Анна Крумова  и не мога да разбера на какво се дължат действията й“ – споделя за Перник нюз Георгиев.

Действието се развива на ул. „Протожерица“ в областния град. Мъките на Георгиев са от два-три  месеца. Оттогава той живее в квартала, в къща близнак,  а сигналите срещу него са от момента, в който е започнал да ремонтира жилището си. То е наследствено, а мъжът споделя, че и неговите близки от години са имали проблем със съседката си.

По всичко личи, че става въпрос за ненормални съседски отношения.

Георгиев се надява полицията този път да обърне внимание и на неговата жалба. Защото досега на него са правени няколко проверки, без да се установи нищо нередно.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени