mycomputer.BG

Кога да украсим коледното дръвче

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 837 | Брой коментари 0
20:59 11.12.2013

Традиционно коледното дръвче се украсява 12 дни преди Коледа – на 13 декември. Въпреки това по света има различни модерни възприятия и възгледи. Според католическия обичай коледното дръвче се поставя на Бъдни вечер. В Америка се е разпространил обичаят дръвчето да се слага през почивните дни след Деня на благодарността. Други хора се подготвят с коледната украса на 6-и декември, когато се почита Св. Николай.

Всички коледни дръвчета носят големи усмивки на малки и големи. Празничното настроение се качва неимоверно, когато украсите дома и сложите върха на коледното дърво. Но преди всичко това трябва да се сдобиете с елхичка. Има много варианти спрямо размера, пищността, вида на дървото и т.н. При избора, съобразете се с пространството в помещението. Дървото трябва да е кичесто и симетрично. Добре е да знаете, че елата и смърчът изсъхват по-бързо, докато борът запазва за дълго време игличките си.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени