Lotus homes

Кметът Владимиров поздрави шампионите от "Миньор 2015"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 579 | Брой коментари 0
12:12 19.08.2020

Част от мъжкия баскетболен отбор на „Миньор 2015“ днес донесе в Община Перник купата на Националната аматьорска баскетболна лига /НАБЛ/, която спечелиха по възможно най-убедителния начин. През изминалия сезон жълто-черните бяха безапелационни – постигнаха 100-процентова успеваемост между ринговете, като победиха във всичките си 28 мача.

Гордите шампиони в аматьорската баскетболната лига бяха приети от кмета на общината Станислав Владимиров, който ги поздрави за бляскавия успех и им пожела скоро да ги видим в професионалния спорт. Разговорът естествено се насочи към състоянието на спортната база в града, за която се хвърлят много усилия и средства. Предстои сериозен ремонт на емблематичната за перничани спортна зала „Борис Гюдеров“, на която ще бъде подменена дограмата, монтирана топлоизолация и обновена покривната конструкция. Спортистите изразиха задоволство и от новата Наредба за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на община Перник.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени