Lotus homes

Кметът на Перник: Лицемерието в БСП доведе до катастрофата на изборите

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 07.04.2021 | Прочитания 1548 | Брой коментари 0
08:13 07.04.2021

Много тежка загуба, много тежък момент за нашата партия и за България. Има риск ние да освободим терен в лявото политическо пространство и там да нахлуят политически караконджули и популисти, които да влязат във властта и тогава не ми се мисли какво предстои пред България.

Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров в сутрешния блок на БНТ. По думите му, БСП и в добро, и в лошо е защитавала интересите на нашата страна. Лицемерието в БСП доведе до този резултат, подчерта той. Аз предупредих, че ние ще катастрофираме на тези изборите и за съжаление се оказах прав.

Когато си заравяш главата в пясъка и слагаш розови очила, резултатите са такива, каквито са, посочи Владимиров. Според него оправданията в БСП будят само подигравка и изглеждат като футболните отбори, които като излязат на международна сцена все някои им пречи. По време на протестите миналата година ние изчезнахме, нас ни нямаше и не усетихме новите искания на протестиращите и се затворихме в себе си с вътрешнопартийните борби, изтъкна Владимиров.

Той е на мнение, че оставка на Корнелия Нинова щяла да реши част от проблема, но нямало да го задълбочи.

„Корнелия Нинова имаше 5  години да управлява тази партия, а сега ние изглеждаме като някакъв ретро автомобил, който се опитваме да слагаме някакво модерно покривало, но съдържанието вътре е изключително ретро“, категоричен бе Владимиров.

Кметът на Перник смята, че част от резултата на изборите е гаврата и унижението към президентството. Той не се вижда като нов лидер на БСП, защото има ангажимент към перничани, а и не вижда, че самата партия е готова да го избере за председател, защото е много критичен.

Ако ние отидем в това състояние на следващи предсрочни избори, изборът ще е още по-тежък и това е лошо за БСП и за България, предупреди Владимиров. В неделя избирателите поискали да срутят настоящия модел на управление, но какво правим оттук нататък. За това кметът на Перник се надява да има по-малко его на политиците в България. БСП много подценяват избирателите, каза още кметът на Перник, според когото самата изборна програма на партията била доста трудна за четене. Той лично видял много по-смислени леви послания в програмата на "Да, България".

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени