mycomputer.BG

Кино за деца със специални образователни потребности

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 834 | Брой коментари 0
12:36 11.12.2012

 

Благотворителността  на дамите от ПП ГЕРБ-Перник  дни преди големи християнски празници е  традиция,която продължава вече 5 години откакто е създадена  структурата в общината.

Преди всяка Коледа те сбъдват по една мечта на хора в нужда и тази година инициативата на дамите от ГЕРБ-Перник е свързана с младежи и девойки със специални образователни потребности/СОП/ към СК”Калоян –Ладимекс”.Това са първите 29 младежи демонстрирали таекуон-до на Европейско първенство,но не са посещавали кино.

Тъй като в града ни няма такова, ЖГЕРБ с помощта на ПП ГЕРБ-Перник ще осъществят тази тяхна мечта-да посетят МОЛ и да се насладят на седмото изкуство.Днес дамите от партията дариха средствата,необходими за начинанието.

”Правим организация по отношение на транспорта,по отношение на лицата,които ще придружават младежите и девойките.Организацията в детайли е изключително важна,защото не сме сигурни в реакцията на тези деца,посещавайки кино.За нас ще бъде удоволствие да ги видим след това и да разберем как са се почувствали,дали им  е харесало и дали чисто емоционално това е допринесло за позитивното им развитие,за което работи и треньорът им Иво Иванов”,каза председателят на областната структура на ЖГЕРБ-Милена Миланова.

Тя допълни, че за жените от ГЕРБ е много важо да сбъднат тази мечта на младежите и девойките, особено защото сме в навечерието на най-светлите празници,когато знаем,че се случват чудеса.Желанието на дамите от ГЕРБ е за тези деца и семействата им да има повече усмивки.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени