Lotus homes

Какво да подарим за Коледа ?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 780 | Брой коментари 0
22:42 12.12.2013

С наближаването на коледните празници, все повече хора си задават въпроса с какво да зарадват своите близки за празника. Затова ще ви дадем няколко идеи, които могат да помогнат за избора на подарък за майките, бащите, приятелите и любимия човек.

За майките най-добрият подарък е хубав парфюм, с който да се чувстват добре. Дори и да нямате много пари не е нужно да е скъп, важното е аромата да отговаря на вкуса на жената. Друг подарък, който можете да изберете за вашите майки  е някой домакински електроуред, за който те отдавна мечтаят, но все нямат възможност да си закупят.

За бащитепредпочитаните подаръци са аксесоари за колата или инструменти за дома. За по-модерните господа може да изберете и някой стилен часовник. Най-лесно ще бъде да вземете нещо, което имат желание да си купят, непрекъснато гледат рекламите му по телевизията, но все не се решават, защото мислят, че не си заслужава парите.

За приятелите си пък може да вземете абсолютно всичко, което мислите че ще им се хареса. Дори да нямате някаква много оригинална идея те ще се зарадват каквото и да им подарите. Все пак живеем в трудни времена и парите са проблем за повечето хора, затова не е важно да е нещо скъпо, а да е от сърце. Ако все пак не може да се сетите за нищо, вземете коледен сувенир, който със сигурност е подходящ за това време от годината и ще се хареса на всеки.

За любимия човеке най-лесно, а и най-трудно да измислим подарък. Тъй като знаем, че той или тя ще се зарадва на каквото и да било щом е от нас, но от друга страна ние винаги искаме да е нещо ново, различно и оригинално. За нежната половинка заложете на бижу, парфюм или нещо сантиментално за вас двамата, което ще я разтопи. За силната половинка пък е добре, както при бащите, също да заложите на аксесоар за колата, някаква електроника или парфюм.

Колкото и да мислите обаче, каквото и да вземете, скъпо или евтино, важно е да е подарено с желание и от сърце, така със сигурност ще зарадвате скъпите за вас хора.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени