Lotus homes

Какви улици ни очакват в неделя?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 715 | Брой коментари 0

Източник фотография: 24 часа
04:45 09.12.2012

Тази нощ дъждът премина в сняг и за отрицателно време успя да затрупа улиците.Не можем да отречем, че снегорини по пътищата имаше почти незабавно. Но това по-конкретно засяга улиците в столицата ни.Почистващи автомобили бяха наредени на входа в София още на 8 декември към 21 часа. 

Снегът започна да ни затрупва в малките часове на нощта и това отново отне известно време за мобилизация. Магистралата,свързваща града ни със столицата беше в ужасно състояние.Първите снегопочистващи машини преминаха през нея едва към 4 през нощта.Но все пак можем да кажем,че ако снеговалежите спрат, положението ще бъде в границите на нормалното.

В Перник пътищата отново са в окаяно състояние, което е традиция в града ни.След кратка обиколка успяхме да забележим и първия снегорин.Основни улици, обаче, са в съвсем приемливо състояние.По-малките улици,разбира се, остават на заден план, но надеждите ни са, че и те ще бъдат почистени.

Към този момент вали дъжд и ако температурите паднат рязко, улиците ще бъдат сковани,а движението крайно затруднено.Надяваме се,че до този момент няма да се стигне и пътищата ще бъдат добре почистени за наш комфорт.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени